M21.nkp0339267_orig.txt
01024nz--a2200205n--4500 001 new 003 CZ-PrNML 005 20251211104618.0 008 251205|n|acnnnaabn-----------|-a|a------ 040 $a ABA008 $b cze $e rda 100 1 $a Veselá, Helena 368 $d MVDr. $d Ph.D. 370 $c Česko 372 $a hygiena potravin $a potravinářská technologie $a potraviny živočišného původu $a maso 374 $a vysokoškolské učitelky 375 $a žena 377 $a cze $a eng 670 $a Veselá, Helena: Does pork pose a higher risk of Shiga toxin-producing Escherichia coli compared to meat of other ungulates? A review. Acta veterinaria, 2025, roč. 93, č. 4, s. 449-459. $b autoritní forma, pracoviště 670 $a www(VETUNI, Ústav hygieny a technologie potravin živočišného původu a gastronomie), cit. 5. 12. 2025 $b tituly 678 0 $a MVDr., Ph.D., odborná asistentka Ústavu hygieny a technologie potravin živočišného původu a gastronomie, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Veterinární univerzita Brno.