M21.nkp0339267_orig.txt

01024nz--a2200205n--4500
001 new
003 CZ-PrNML
005 20251211104618.0
008 251205|n|acnnnaabn-----------|-a|a------ 
040    $a ABA008 $b cze $e rda
100 1  $a Veselá, Helena
368    $d MVDr. $d Ph.D.
370    $c Česko
372    $a hygiena potravin $a potravinářská technologie $a potraviny živočišného původu $a maso
374    $a vysokoškolské učitelky
375    $a žena
377    $a cze $a eng
670    $a Veselá, Helena: Does pork pose a higher risk of Shiga toxin-producing Escherichia coli compared to meat of other ungulates? A review. Acta veterinaria, 2025, roč. 93, č. 4, s. 449-459. $b autoritní forma, pracoviště
670    $a www(VETUNI, Ústav hygieny a technologie potravin živočišného původu a gastronomie), cit. 5. 12. 2025 $b tituly
678 0  $a MVDr., Ph.D., odborná asistentka Ústavu hygieny a technologie potravin živočišného původu a gastronomie, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Veterinární univerzita Brno.