M21.nkp0312531_z.txt

-----nz--a22-----n--4500
001 xx0312531
003 CZ-PrNK
005 20240109092833.0
008 240109|n|aznnnaabn-----------n-a|a------
040    $a ABG001 $b cze $e rda
100 1  $a Ripert, Eric, $d 1965- $7 xx0312531
370    $a Antibes, Francie $c Francie $c Spojené státy americké
372    $a gastronomie $a mořské plody $a televize $a restaurace $a publikační činnost
374    $a kuchaři $a šéfkuchaři $a restauratéři $a publicisté
375    $a muž
377    $a fre
670    $a Ripert, Eric: Seafood simple, ©2023
670    $a LC (Names), cit. 9. 1. 2024 $b autoritní forma
670    $a www(Wikipédia, l'encyclopédie libre), cit. 9. 1. 2024 $b autoritní forma, datum narození, biografické údaje
675    $a BNF, cit. 9. 1. 2024
678 0  $a Francouzský kuchař, šéfkuchař, restauratér, publicista a televizní osobnost specializující se na moderní francouzskou kuchyni a známý svou prací s mořskými plody. Nositel michelinských hvězdiček a hvězdiček od The New York Times.
900    $a *J-NÁVRH
906    $a za20240109 $b xhesr