M21.nkp0318019_z.txt

-----nz--a22-----n--4500
001 xx0318019
003 CZ-PrNK
005 20240529125205.0
008 240529|n|aznnnaabn-----------n-a|a------
040    $a ABG001 $b cze $e rda
100 1  $a Ray, Krishnendu, $d 1962- $7 xx0318019
370    $c Indie $f Kalkata, Indie
372    $a jídlo $a dějiny $a kultura $a starověk
374    $a historici $a vysokoškolští učitelé
375    $a muž
377    $a eng
400 1  $a Krishnendu Ray, $d 1962- $0 o
670    $a Bentley, Amy - Parasecoli, Fabio - Ray, Krihnendu. Practicing food studies. New York: New York University Press, ©2024
670    $a LC (Names), cit. 28. 5. 2024 $b autoritní forma, datum narození, biografické údaje, odkaz viz
678 0  $a Indický historik zaměřený na dějiny jídla a starověkou indickou kulturu. Vysokoškolský profesor.
900    $a J-NÁVRH
906    $a za20240529 $b xjiva