M21.nkp0318523_orig.txt

00993nz--a2200205n--4500
001 new
003 CZ-PrNML
005 20240610101901.0
008 240610|n|acnnnaabn-----------|-a|a------ 
040    $a ABA008 $b cze $e rda
100 1  $a Furmančíková, Petra
368    $d Mgr. $s 2019
370    $c Česko
372    $a veterinární hygiena $a potravinářská technologie
374    $a hygieničky $a potravinářské technoložky
375    $a žena
377    $a cze
670    $a Furmančíková, Petra... [et al.]: Ready-to-eat foods as a possible source of Helicobacter pylori. Acta veterinaria Brno, 2023, roč. 92, č. 4, s. 427-434. $b autoritní forma, pracoviště
670    $a www(Univerzitní knihovna - VETUNI), cit. 10. 6. 2024 $b profesní data
678 0  $a Mgr., veterinární hygienička, potravinářská technoložka; studentka doktorského programu (Ústav hygieny a technologie potravin živočišného původu a gastronomie, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Veterinární univerzita Brno).