M21.nkp0318523_z.txt

-----nz--a22-----n--4500
001 xx0318523
003 CZ-PrNK
005 20240610101901.0
008 240610|n|aznnnaabn-----------n-a|a------
040    $a ABA008 $b cze $e rda
100 1  $a Furmančíková, Petra $7 xx0318523
368    $d Mgr. $s 2019
370    $c Česko
372    $a veterinární hygiena $a potravinářská technologie
374    $a hygieničky $a potravinářské technoložky
375    $a žena
377    $a cze
670    $a Furmančíková, Petra... [et al.]: Ready-to-eat foods as a possible source of Helicobacter pylori. Acta veterinaria Brno, 2023, roč. 92, č. 4, s. 427-434. $b autoritní forma, pracoviště
670    $a www(Univerzitní knihovna - VETUNI), cit. 10. 6. 2024 $b profesní data
678 0  $a Mgr., veterinární hygienička, potravinářská technoložka; studentka doktorského programu (Ústav hygieny a technologie potravin živočišného původu a gastronomie, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Veterinární univerzita Brno).
900    $a J-NÁVRH
906    $a za20240610 $b xlufr