M21.nkp0318806_orig.txt

00990nz--a2200229n--4500
001 new
003 CZ-OlKUP
005 20240614171347.0
008 240611-||azz||aa|n-----------b-ab-----sd
024 7  $a 0000000459785252 $2 isni
024 7  $a 0000-0003-0028-232X $2 orcid
040    $a OLD012 $b cze $e rda
100 1  $a Liu, Dongheng
370    $c Čína
372    $a potravinářská technologie $a potravinářský průmysl
374    $a vysokoškolské učitelky
375    $a žena
377    $a eng
670    $a Liu, Dongheng - Ye, Xingqian - Jiang, Yueming (eds.): Chinese dates: a traditional functional food, 2016
670    $a LC (Names), cit. 14. 6. 2024 $b autoritní forma
670    $a www(Zhejiang University), cit. 14. 6. 2024 $b biografické údaje
678 0  $a Čínská odbornice na technologii potravin a vysokoškolská pedagožka zaměřená na simulaci, optimalizaci, sledování bezpečnosti kvality a na výzkumný vývoj a aplikaci technologií v technologii potravinářského inženýrství.