M21.nkp0318806_z.txt

-----nz--a22-----n--4500
001 xx0318806
003 CZ-PrNK
005 20240617193108.0
008 240617|n|aznnnaabn-----------n-a|a------
024 7  $a 0000000459785252 $2 isni
024 7  $a 0000-0003-0028-232X $2 orcid
040    $a OLD012 $b cze $e rda
100 1  $a Liu, Dongheng $7 xx0318806
370    $c Čína
372    $a potravinářská technologie $a potravinářský průmysl
374    $a vysokoškolské učitelky
375    $a žena
377    $a eng
670    $a Liu, Dongheng - Ye, Xingqian - Jiang, Yueming (eds.): Chinese dates: a traditional functional food, 2016
670    $a LC (Names), cit. 14. 6. 2024 $b autoritní forma
670    $a www(Zhejiang University), cit. 14. 6. 2024 $b biografické údaje
678 0  $a Čínská odbornice na technologii potravin a vysokoškolská pedagožka zaměřená na simulaci, optimalizaci, sledování bezpečnosti kvality a na výzkumný vývoj a aplikaci technologií v technologii potravinářského inženýrství.
900    $a J-NÁVRH
906    $a za20240617 $b xletr