M21.nkp0320183_orig.txt

01494nz--a2200265n--4500
001 new
003 CZ-PrNML
005 20240718092211.0
008 240718|n|acnnnaabn-----------|-a|a------ 
040    $a ABA008 $b cze $e rda
100 1  $a Lampová, Barbora, $d 1995-
368    $d Ing. $s 2020
368    $d Bc. $s 2024
370    $c Česko
372    $a potravinářská chemie $a kvalita potravin $a bezpečnost potravin $a nutriční terapie $a dietologie $a běh
374    $a potravinářské technoložky $a dietoložky $a běžkyně
375    $a žena
377    $a cze
670    $a Lampová, Barbora... [et al.]: N-3 polyenové mastné kysliny a jejich vliv na onemocnění covid-19. Výživa a potraviny, 2024, roč. 79, č. 2, s. 11-14. $b autoritní forma
670    $a www(Barbora Lampová - Worldathletic), cit. 18. 7. 2024 $b přesné datum narození
670    $a www(Štrekaři), cit. 18. 7. 2024 $b biografické údaje
670    $a www(LinkedIn), cit. 18. 7. 2024 $b vysokoškolské studium, profesní data
670    $a www(Digitální repozitář Univerzity Karlovy), cit. 18. 7. 2024 $b další vysokoškolské studium
670    $a www(Členové katedry - Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky - ČZU), cit. 18. 7. 2024 $b další  studium
678 0  $a Narozena 19. 12. 1995. Ing., Bc., potravinářská technoložka a nutriční terapeutka; studentka doktorského programu na ČZU: též běžkyně na dlouhých tratích (Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky, Česká zemědělská univerzita v Praze).