M21.nkp0321395_orig.txt
01168nz--a2200229n--4500
001 new
003 CZ-PrNML
005 20240814090348.0
008 200630|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
040 $a ABA008 $b cze $e rda
100 1 $a Bogdanovičová, Kateřina
368 $d Mgr., Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Veterinární hygiena a ekologie $s 2012
368 $d Ph.D., Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Veterinární hygiena a ekologie $s 2016
368 $d MBA, Veřejnosprávní vzdělávací institut $s 2019
370 $c Česko
372 $a veterinární lékařství $a veterinární hygiena $a veterinární farmacie
374 $a vědkyně $a akademičky
375 $a žena
377 $a cze $a eng
670 $a Bogdanovičová, Kateřina [et al.]: Cooking of meat: effect on texture, cooking loss and microbiological quality - a review. Acta veterinaria Brno, 2019, roč. 88, s. 487-496. $b autoritní forma
670 $a www(Linkedin), cit. 22. 5. 2024 $b tituly a rok jejich získání, oblast působnosti
678 0 $a Mgr., Ph.D., MBA, akademická pracovnice v oboru veterinární hygiena a ekologie (Veterinární a farmaceutická univerzita, Brno).