M21.nkp0321609_orig.txt
01672nz--a2200313n--4500
001 new
003 CZ-OlKUP
005 20240819075504.7
008 141210-||azz||aa|n-----------b-ab-----sd
024 7 $a 000000007247680X $2 isni
024 7 $a Q90774424 $2 wikidata
024 7 $a 0000-0002-0273-0766 $2 orcid
040 $a OLD012 $b cze $e rda
100 1 $a Berger, Ralf G., $d 1953-
368 $d Universität Stuttgart (Lebensmittelchemie) $s 1977
368 $d Dissertation, Institut für Chemisch-Technische Analyse und Chemische Lebensmitteltechnologie in Freising-Weihenstephan $s 1982
368 $d Habilitation, Fakultät für Brauwesen, Lebensmitteltechnologie und Milchwissenschaft der TU München $s 1986
370 $c Německo
372 $a potravinářská technologie $a potravinářská chemie $a stopové prvky $a analýza $a biotechnologie $a molekulární biologie $a enzymologie $a stopkovýtrusné houby
374 $a chemičtí technologové $a vysokoškolští učitelé
375 $a muž
377 $a eng
400 1 $a Berger, Ralf Günter, $d 1953- $0 o
400 1 $a Berger, R. G., $d 1953- $0 o
670 $a Berger, R. G. (ed.): Flavours and fragrances: chemistry, bioprocessing and substainability, 2007
670 $a DNB, cit. 15. 8. 2024 $b autoritní forma, odkaz viz, biografické údaje
670 $a LC (Names), cit. 15. 8. 2024 $b datum narození
670 $a www(Lebensmittel-Aromen aus Kapseln - fei-bonn.de), cit. 15. 8. 2024 $b biografické údaje
678 0 $a Německý potravinářský chemik a technolog a vysokoškolský pedagog zaměřený na analýzu, biogenezi a biotechnoligii bioaktivních stopových látek a na molekulární biologii a enzymologii stopkovýtrusných hub.