M21.nkp0321609_z.txt

-----nz--a22-----n--4500
001 xx0321609
003 CZ-PrNK
005 20240819075511.0
008 240819|n|aznnnaabn-----------n-a|a------
024 7  $a 000000007247680X $2 isni
024 7  $a Q90774424 $2 wikidata
024 7  $a 0000-0002-0273-0766 $2 orcid
040    $a OLD012 $b cze $e rda
100 1  $a Berger, Ralf G., $d 1953- $7 xx0321609
368    $d Universität Stuttgart (Lebensmittelchemie) $s 1977
368    $d Dissertation, Institut für Chemisch-Technische Analyse und Chemische Lebensmitteltechnologie in Freising-Weihenstephan $s 1982
368    $d Habilitation, Fakultät für Brauwesen, Lebensmitteltechnologie und Milchwissenschaft der TU München $s 1986
370    $c Německo
372    $a potravinářská technologie $a potravinářská chemie $a stopové prvky $a analýza $a biotechnologie $a molekulární biologie $a enzymologie $a stopkovýtrusné houby
374    $a chemičtí technologové $a vysokoškolští učitelé
375    $a muž
377    $a eng
400 1  $a Berger, Ralf Günter, $d 1953- $0 o
400 1  $a Berger, R. G., $d 1953- $0 o
670    $a Berger, R. G. (ed.): Flavours and fragrances: chemistry, bioprocessing and substainability, 2007
670    $a DNB, cit. 15. 8. 2024 $b autoritní forma, odkaz viz, biografické údaje
670    $a LC (Names), cit. 15. 8. 2024 $b datum narození
670    $a www(Lebensmittel-Aromen aus Kapseln - fei-bonn.de), cit. 15. 8. 2024 $b biografické údaje
678 0  $a Německý potravinářský chemik a technolog a vysokoškolský pedagog zaměřený na analýzu, biogenezi a biotechnoligii bioaktivních stopových látek a na molekulární biologii a enzymologii stopkovýtrusných hub.
900    $a J-NÁVRH
906    $a za20240819 $b xletr