M21.nkp0323578_orig.txt

01158nz--a2200265n--4500
001 new
003 CZ-PrNML
005 20241003092156.0
008 241003|n|acnnnaabn-----------|-a|a------ 
024 7  $a 0000-0002-0753-9143) $2 orcid
040    $a ABA008 $b cze $e rda
100 1  $a Kalenchak, Katsiaryna
368    $d Ing. $s 2018
368    $d Ph.D. $s 2023
370    $c Česko
372    $a potravinářská technologie $a rostlinné tuky
374    $a potravinářské technoložky
375    $a žena
377    $a cze
400 1  $a Alishevich, Katsiaryna $0 o
670    $a Kalenchak, Katsiaryna... [et al.]: Margarín a roztíratelné tuky v naší výživě. Bioprospect, 2024, roč. 34, s. 31-35. $b autoritní forma
670    $a www(Ing. Katsiaryna Kalenchak, Ph.D. - VŠCHT), cit. 3. 10. 2024 $b profesní data
670    $a www(Orcid), cit. 3. 10. 2024 $b změna jména
670    $a www(Repozitáře VŠCHT Praha), cit. 3. 9. 2024 $b vysokoškolské studium
678 0  $a Ing., Ph.D., vysokoškolská pedagožka; potravinářská technoložka v oblasti rostlinných tuků (Ústav mléka, tuků a kosmetiky, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, VŠCHT v Praze).