M21.nkp0324385_orig.txt

01039nz  a2200193   450 
001 new
003 CZ-PrNML
005 20241017151501.0
008 090417 n anznnnabn           n a|a
040    $a ABA008 $b cze $e rda
100 1  $a Barešová, Anna $7 _AN030843
368    $d Ing., VŠCHT, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy, Studijní program Chemie a analýza potravin, Specializace Chemie a technologie potravin $s 2007
370    $c Česko
372    $a potravinářská chemie $a potravinářská technologie
375    $a žena
377    $a cze
670    $a Barešová, Anna et al. Složení mastných kyselin tuků na pečení a smažení a tuku v bramborových hranolcích. Výživa a potraviny, 2008, roč. 63, č. 4, s. 100-102. $b autoritní forma, VŠCHT
670    $a www(Repozitář VŠCHT Praha, diplomová práce Složení mastných kyselin tuků vybraných potravinářských výrobků), cit. 17. 10. 2024 $b titul, oblast působnosti
678 0  $a Ing., odbornice v oboru Chemie a technologie potravin.