M21.nkp0324385_z.txt
-----nz--a22-----n--4500
001 xx0324385
003 CZ-PrNK
005 20241017151456.0
008 241017|n|aznnnaabn-----------n-a|a------
040 $a ABA008 $b cze $e rda
100 1 $a Barešová, Anna $7 _AN030843 $7 xx0324385
368 $d Ing., VŠCHT, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy, Studijní program Chemie a analýza potravin, Specializace Chemie a technologie potravin $s 2007
370 $c Česko
372 $a potravinářská chemie $a potravinářská technologie
375 $a žena
377 $a cze
670 $a Barešová, Anna et al. Složení mastných kyselin tuků na pečení a smažení a tuku v bramborových hranolcích. Výživa a potraviny, 2008, roč. 63, č. 4, s. 100-102. $b autoritní forma, VŠCHT
670 $a www(Repozitář VŠCHT Praha, diplomová práce Složení mastných kyselin tuků vybraných potravinářských výrobků), cit. 17. 10. 2024 $b titul, oblast působnosti
678 0 $a Ing., odbornice v oboru Chemie a technologie potravin.
900 $a J-NÁVRH
906 $a za20241017 $b xkace