M21.nkp0326023_orig.txt
00878nz--a2200193n--4500
001 new
003 CZ-PrNML
005 20241121083350.0
008 241104|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
040 $a ABA008 $b cze $e rda
100 1 $a Musiienko, Daria
368 $d Ing $s 2023
370 $c Česko
372 $a výživa člověka $a dietoterapie
375 $a žena
377 $a cze
670 $a Daria Musiienko, Lenka Kouřimská: Rychlé metody v senzorické analýze potravin. Výživa a potraviny, 2024, roč. 79, č. 3, s. 25-26. $b autoritní forma, titul, pracoviště
670 $a www(LinkedIn), cit. 4. 11. 2024 $b rok získání titulu a škola, profesní data
678 0 $a Ing., výživová poradkyně, studentka doktorského programu v oboru (Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Česká zemědělská univerzita, Praha).