M21.nkp0326023_orig.txt

00878nz--a2200193n--4500
001 new
003 CZ-PrNML
005 20241121083350.0
008 241104|n|acnnnaabn-----------|-a|a------ 
040    $a ABA008 $b cze $e rda
100 1  $a Musiienko, Daria
368    $d Ing $s 2023
370    $c Česko
372    $a výživa člověka $a dietoterapie
375    $a žena
377    $a cze
670    $a Daria Musiienko, Lenka Kouřimská: Rychlé metody v senzorické analýze potravin. Výživa a potraviny, 2024, roč. 79, č. 3, s. 25-26. $b autoritní forma, titul, pracoviště
670    $a www(LinkedIn), cit. 4. 11. 2024 $b rok získání titulu a škola, profesní data
678 0  $a Ing., výživová poradkyně, studentka doktorského programu v oboru (Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Česká zemědělská univerzita, Praha).