M21.nkp0326023_z.txt

-----nz--a22-----n--4500
001 xx0326023
003 CZ-PrNK
005 20241121083343.0
008 241121|n|aznnnaabn-----------n-a|a------
040    $a ABA008 $b cze $e rda
100 1  $a Musiienko, Daria $7 xx0326023
368    $d Ing $s 2023
370    $c Česko
372    $a výživa člověka $a dietoterapie
375    $a žena
377    $a cze
670    $a Daria Musiienko, Lenka Kouřimská: Rychlé metody v senzorické analýze potravin. Výživa a potraviny, 2024, roč. 79, č. 3, s. 25-26. $b autoritní forma, titul, pracoviště
670    $a www(LinkedIn), cit. 4. 11. 2024 $b rok získání titulu a škola, profesní data
678 0  $a Ing., výživová poradkyně, studentka doktorského programu v oboru (Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, Česká zemědělská univerzita, Praha).
900    $a J-NÁVRH
906    $a za20241121 $b xkace