M21.nkp0326075_z.txt
-----nz--a22-----n--4500
001 xx0326075
003 CZ-PrNK
005 20241121095822.0
008 241121|n|aznnnaabn-----------n-a|a------
024 7 $a 0000000043545706 $2 isni
040 $a BOD008 $b cze $e rda
100 1 $a Clarke, Chris, $d 1968- $7 xx0326075
368 $d PhD
370 $c Velká Británie
372 $a fyzika $a chemické inženýrství $a potraviny $a potravinářství $a věda
374 $a fyzici $a vědci
375 $a muž
377 $a eng
400 1 $a Clarke, C. $q (Chris), $d 1968- $0 o
400 1 $a Clarke, Christopher John, $d 1968- $0 o
670 $a Clarke, Chris - Cox, Andrew: The science of ice cream, 2024 $b profesní a biografické údaje
670 $a LC (Names), cit. 21. 11. 2024 $b autoritní forma, odkazy viz, datum narození, obor působení
670 $a www(Chris Clarke - Squared Media Ltd), cit. 21. 11. 2024 $b profesní biografie
678 0 $a Britský fyzik a chemický inženýr, odborník v oblasti potravinářství se zaměřením na skladbu a strukturu potravin. Práce z oboru.
900 $a J-NÁVRH
906 $a za20241121 $b xsist