M21.nkp0326075_z.txt

-----nz--a22-----n--4500
001 xx0326075
003 CZ-PrNK
005 20241121095822.0
008 241121|n|aznnnaabn-----------n-a|a------
024 7  $a 0000000043545706 $2 isni
040    $a BOD008 $b cze $e rda
100 1  $a Clarke, Chris, $d 1968- $7 xx0326075
368    $d PhD
370    $c Velká Británie
372    $a fyzika $a chemické inženýrství $a potraviny $a potravinářství $a věda
374    $a fyzici $a vědci
375    $a muž
377    $a eng
400 1  $a Clarke, C. $q (Chris), $d 1968- $0 o
400 1  $a Clarke, Christopher John, $d 1968- $0 o
670    $a Clarke, Chris - Cox, Andrew: The science of ice cream, 2024 $b profesní a biografické údaje
670    $a LC (Names), cit. 21. 11. 2024 $b autoritní forma, odkazy viz, datum narození, obor působení
670    $a www(Chris Clarke - Squared Media Ltd), cit. 21. 11. 2024 $b profesní biografie
678 0  $a Britský fyzik a chemický inženýr, odborník v oblasti potravinářství se zaměřením na skladbu a strukturu potravin. Práce z oboru.
900    $a J-NÁVRH
906    $a za20241121 $b xsist