M21.nkp0326085_orig.txt
00938cam-a2200229-i-4500
001 new
003 CZ-BrVET
005 20241121120939.5
040 $a BOD008 $b cze $e rda
100 1 $a Cox, Andrew
370 $c Velká Británie
372 $a chemie $a potraviny $a potravinářství $a zmrzliny $a věda
374 $a chemici $a vědci
375 $a muž
377 $a eng
670 $a Clarke, Chris - Cox, Andrew: The science of ice cream, 2024 $b autoritní forma, profesní a biografické údaje
670 $a www(Andrew Cox - Linked in), cit. 21. 11. 2024 $b profesní biografie $u https://uk.linkedin.com/in/andrew-cox-5226978
675 $a LC (Names), cit. 21. 11. 2024
678 0 $a Britský chemik, vedoucí výzkumu a vývoje zmrzliny ve společnosti Unileve, odborník v oblasti potravinářství se zaměřením na skladbu a strukturu potravin, zejména zmrzliny. Práce z oboru.
900 $a J-NÁVRH
906 $a za20241121 $b xsist
950 0 $a definitivní