M21.nkp0326085_z.txt

-----nz--a22-----n--4500
001 xx0326085
003 CZ-PrNK
005 20241121121041.0
008 241121|n|aznnnaabn-----------n-a|a------
040    $a BOD008 $b cze $e rda
100 1  $a Cox, Andrew $7 xx0326085
370    $c Velká Británie
372    $a chemie $a potraviny $a potravinářství $a zmrzliny $a věda
374    $a chemici $a vědci
375    $a muž
377    $a eng
670    $a Clarke, Chris - Cox, Andrew: The science of ice cream, 2024 $b autoritní forma, profesní a biografické údaje
670    $a www(Andrew Cox - Linked in), cit. 21. 11. 2024 $b profesní biografie $u https://uk.linkedin.com/in/andrew-cox-5226978
675    $a LC (Names), cit. 21. 11. 2024
678 0  $a Britský chemik, vedoucí výzkumu a vývoje zmrzliny ve společnosti Unileve, odborník v oblasti potravinářství se zaměřením na skladbu a strukturu potravin, zejména zmrzliny. Práce z oboru.
900    $a J-NÁVRH
906    $a za20241121 $b xsist