M21.nkp0327197_orig.txt
01478nam-a2200301-i-4500
001 new
003 CZ-BrVET
005 20241213101836.1
024 7 $a 0000000040568005 $2 isni
024 7 $a 0000-0001-5867-8672 $2 orcid
024 7 $a Q41492577 $2 wikidata
040 $a BOD008 $b cze $e rda
100 1 $a Aguilar, Cristóbal Noé, $d 1970-
368 $d PhD
370 $c Mexiko
372 $a potraviny $a potravinářství $a potravinářský průmysl $a potravinářská technologie $a potravinářská mikrobiologie $a potravinářská chemie $a biotechnologie $a bioinženýrství $a věda
374 $a chemici $a potravinářští technologové $a vysokoškolští učitelé $a vědci
375 $a muž
377 $a eng $a spa
400 1 $a Aguilar, C. N. $q (Cristóbal Noé), $d 1970- $0 o
400 1 $a Aguilar González, Cristóbal Noé, $d 1970- $0 o
400 1 $a González, Cristóbal Noé Aguilar, $d 1970- $0 o
670 $a Chávez-González, Mónica Lizeth - Buenrostro-Figueroa, José Juan - Aguilar, Cristóbal Noé (eds.): Handbook of research on food science and technology, 2019 $b profesní a biografické údaje
670 $a LC (Names), cit. 13. 12. 2024 $b autoritní forma, odkazy viz, rok narození, profese, specializace, místo působení
678 0 $a Mexický chemik a potravinářský biotechnolog, profesor potravinářského výzkumu na Universidad Autonoma de Coahuila v Mexiku. Publikace a odborné články z oboru.
900 $a J-NÁVRH
906 $a za20241213 $b xsist
950 0 $a definitivní