M21.nkp0328764_orig.txt

01067nz--a2200229n--4500
001 new
003 CZ-PrNML
005 20250204102843.0
008 250204|n|acnnnaabn-----------|-a|a------ 
024 7  $a 0000-0003-0190-4346 $2 orcid
040    $a ABA008 $b cze $e rda
100 1  $a Bartáková, Klára
368    $d Ing. $s 2002
368    $d Ph.D. $s 2006
370    $c Česko
372    $a mlékárenská technologie $a chemické inženýrství
374    $a potravinářské technoložky
375    $a žena
377    $a cze
670    $a Bartáková, Klára ... [et al.]: Rostlinné analogy masa - porovnání obsahu soli a vybraných minerálních živin s obsahem v mletém mase a masných výrobcích. Výživa a potraviny, 2024, roč. 79, č. 6, s. 18-22. $b autoritní forma, pracoviště
670    $a www(ORCID), cit. 4. 2. 2025 $b vysokoškolské a další studium
678 0  $a Ing., Ph.D., vysokoškolská pedagožka; mikrobioložka (Ústav hygieny a technologie potravin živočišného původu a gastronomie, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Veterinární univerzita, Brno).