M21.nkp0328766_orig.txt

01056nz--a2200217n--4500
001 new
003 CZ-PrNML
005 20250204110722.0
008 250204|n|acnnnaabn-----------|-a|a------ 
040    $a ABA008 $b cze $e rda
100 1  $a Kouřimský, Pavel
368    $d Ing. $s 2024
370    $c Česko
372    $a mikrobiologie $a výživa člověka $a potraviny
374    $a mikrobiologové
375    $a muž
377    $a cze
670    $a Kouřimský, Pavel... [et al.]: Množství vlákniny v sušenkách ovlivňuje jejich oblibu u dětí. Výživa a potraviny, 2024, roč. 79, č. 6, s. 14. $b autoritní forma
670    $a www(Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů - Studenti naší fakulty uspěli na ELLS konferenci ve Wageningenu), cit. 4. 2. 2025 $b profesní data
670    $a www(Theses.cz), cit. 4. 2. 2024 $b vysokoškolské studium
678 0  $a Ing. v oboru Výživa a potraviny, nyní pokračuje v doktorandském studiu (Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, ČZU, Praha).