M21.nkp0328766_orig.txt
01056nz--a2200217n--4500
001 new
003 CZ-PrNML
005 20250204110722.0
008 250204|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
040 $a ABA008 $b cze $e rda
100 1 $a Kouřimský, Pavel
368 $d Ing. $s 2024
370 $c Česko
372 $a mikrobiologie $a výživa člověka $a potraviny
374 $a mikrobiologové
375 $a muž
377 $a cze
670 $a Kouřimský, Pavel... [et al.]: Množství vlákniny v sušenkách ovlivňuje jejich oblibu u dětí. Výživa a potraviny, 2024, roč. 79, č. 6, s. 14. $b autoritní forma
670 $a www(Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů - Studenti naší fakulty uspěli na ELLS konferenci ve Wageningenu), cit. 4. 2. 2025 $b profesní data
670 $a www(Theses.cz), cit. 4. 2. 2024 $b vysokoškolské studium
678 0 $a Ing. v oboru Výživa a potraviny, nyní pokračuje v doktorandském studiu (Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, ČZU, Praha).