M21.nkp0328766_z.txt

-----nz--a22-----n--4500
001 xx0328766
003 CZ-PrNK
005 20250204110721.0
008 250204|n|aznnnaabn-----------n-a|a------
040    $a ABA008 $b cze $e rda
100 1  $a Kouřimský, Pavel $7 xx0328766
368    $d Ing. $s 2024
370    $c Česko
372    $a mikrobiologie $a výživa člověka $a potraviny
374    $a mikrobiologové
375    $a muž
377    $a cze
670    $a Kouřimský, Pavel... [et al.]: Množství vlákniny v sušenkách ovlivňuje jejich oblibu u dětí. Výživa a potraviny, 2024, roč. 79, č. 6, s. 14. $b autoritní forma
670    $a www(Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů - Studenti naší fakulty uspěli na ELLS konferenci ve Wageningenu), cit. 4. 2. 2025 $b profesní data
670    $a www(Theses.cz), cit. 4. 2. 2024 $b vysokoškolské studium
678 0  $a Ing. v oboru Výživa a potraviny, nyní pokračuje v doktorandském studiu (Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, ČZU, Praha).
900    $a J-NÁVRH
906    $a za20250204 $b xlufr