M21.nkp0330080_orig.txt
01260nz--a2200229n--4500
001 new
003 CZ-PrNML
005 20250312084722.0
008 151207|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
040 $a ABA008 $b cze $e rda
100 1 $a Blažeková, Lenka
368 $d Mgr., Univerzita sv. Cyrila a Metoda, Fakulta prírodných vied, Trnava, odbor: Chémia-biotechnológie $s 2008
368 $d PhD., Slovenská Technická Univerzita, Fakulta chemickej a potravinárskej technológie, Bratislava, odbor: Chémia a technológia požívatín $s 2012
370 $c Slovensko
372 $a chemie $a chemická technologie $a potravinářská technologie
374 $a chemičky $a vysokoškolské učitelky
375 $a žena
377 $a slo
670 $a Blažeková, Lenka: Izolácia a chemická charakterizácia pšeničných arabinoxylátov. Chemické listy, 2015, roč. 109, č. 9, s. 666-672. $b autoritní forma, pracoviště
670 $a www(), cit. 10. 3. 2025 $b tituly, roky jejich získání a školy, profesní data
675 $a SNK, cit. 10. 3. 2025 $a SKK SR, cit. 10. 3. 2025
678 0 $a Mgr., PhD., slovenská odbornice v oboru technologie potravin, vysokoškolská učitelka (Katedra biológie, Fakulta prírodných vied Univerzity sv. Cyrila a Metoda v Trnave, Slovensko).