M21.nkp0332202_orig.txt
00836nz--a2200205n--4500
001 new
003 CZ-PrNML
005 20250513110119.0
008 250513|n|acnnnaabn-----------|-a|a------
040 $a ABA008 $b cze $e rda
100 1 $a Kořená, Kristýna
368 $d Mgr. $s 2019
370 $a Česko
372 $a molekulární biologie $a genetika
374 $a molekulární bioložky $a genetičky
375 $a žena
377 $a cze
670 $a Kořená, Kristýna... [et al.]: Mikrobiální složení sýra zrajícího pod mazem. Výživa a potraviny, 2025, roč. 80, č. 1, s. 16-18. $b autoritní forma pracoviště
670 $a www(LinkedIn), cit. 13. 5. 2025 $b profesní data
678 0 $a Mgr., odborná pracovnice výzkumu v oblasti veterinární molekulární biologie a genetiky (Výzkumný ústav veterinárního lékařství, v. v. i., Brno).