M21.nkp0332202_orig.txt

00836nz--a2200205n--4500
001 new
003 CZ-PrNML
005 20250513110119.0
008 250513|n|acnnnaabn-----------|-a|a------ 
040    $a ABA008 $b cze $e rda
100 1  $a Kořená, Kristýna
368    $d Mgr. $s 2019
370    $a Česko
372    $a molekulární biologie $a genetika
374    $a molekulární bioložky $a genetičky
375    $a žena
377    $a cze
670    $a Kořená, Kristýna... [et al.]: Mikrobiální složení sýra zrajícího pod mazem. Výživa a potraviny, 2025, roč. 80, č. 1, s. 16-18. $b autoritní forma pracoviště
670    $a www(LinkedIn), cit. 13. 5. 2025 $b profesní data
678 0  $a Mgr., odborná pracovnice výzkumu v oblasti veterinární  molekulární biologie a genetiky (Výzkumný ústav veterinárního lékařství, v. v. i., Brno).