M21.nkp0335565_orig.txt

00841nz--a2200205n--4500
001 new
003 CZ-PrNML
005 20250903083120.0
008 250820|n|acnnnaabn-----------|-a|a------ 
040    $a ABA008 $b cze $e rda
100 1  $a Šrůtková, Dagmar
368    $d Mgr. $d RNDr. $d Ph.D.
370    $c Česko
372    $a mikrobiologie
374    $a vědkyně
375    $a žena
377    $a cze
670    $a Šrůtková, Dagmar: Prevence rozvoje potravinové alergie, role výživy a mikrobiomu.Alergie, 2025, roč. 27, č. 2, s. 94-98. $b autoritní forma, pracoviště
670    $a www(Mgr., RNDr. Dagmar Šrůtková, Ph.D. - Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.), cit. 25. 8. 2025 $b tituly, profesní data
678 0  $a Mgr., RNDr., Ph.D., vědecká pracovnice Laboratoře gnotobiologie, Mikrobiologický ústav, Akademie věd České republiky, Praha.