M21.nkp0335565_z.txt
-----nz--a22-----n--4500
001 xx0335565
003 CZ-PrNK
005 20250903083844.0
008 250903|n|aznnnaabn-----------n-a|a------
040 $a ABA008 $b cze $e rda
100 1 $a Šrůtková, Dagmar $7 xx0335565
368 $d Mgr. $d RNDr. $d Ph.D.
370 $c Česko
372 $a mikrobiologie
374 $a vědkyně
375 $a žena
377 $a cze
670 $a Šrůtková, Dagmar: Prevence rozvoje potravinové alergie, role výživy a mikrobiomu.Alergie, 2025, roč. 27, č. 2, s. 94-98. $b autoritní forma, pracoviště
670 $a www(Mgr., RNDr. Dagmar Šrůtková, Ph.D. - Mikrobiologický ústav AV ČR, v. v. i.), cit. 25. 8. 2025 $b tituly, profesní data
678 0 $a Mgr., RNDr., Ph.D., vědecká pracovnice Laboratoře gnotobiologie, Mikrobiologický ústav, Akademie věd České republiky, Praha.
900 $a J-NÁVRH
906 $a za20250903 $b xkace