M21.nkp0335802_orig.txt

00985nz--a2200205n--4500
001 new
003 CZ-PrNML
005 20250909073342.0
008 250903|n|acnnnaabn-----------|-a|a------ 
040    $a ABA008 $b cze $e rda
100 1  $a Zahrádková, Alena
368    $d DiS, Vyšší odborná zdravotnická škola Praha 5, Specialista v oboru Diplomovaný asistent hygienické služby $s 2001
370    $c Česko
372    $a hygiena potravin $a bezpečnost potravin $a výroba potravin
374    $a poradkyně
375    $a žena
377    $a cze
670    $a Zahrádková, Alena: Hygienická rada. Na co si dát v kuchyni pozor aneb na co se zaměřuje hygiena. Výživa a potraviny. Zpravodaj pro školní a dietní stravování, 2025, roč. 80, č. 3, s. 20. $b autoritní forma, titul
670    $a www(Hygiena na talíři), cit. 5. 9. 2025 $b rok získání titulu a škola, profesní data
678 0  $a DiS., poskytuje odborné hygienické poradenství, zejména na poli gastronomie (Hygiena na talíři).