M21.nkp0337857_orig.txt
01109nz--a2200217n--4500 001 new 003 CZ-PrNML 005 20251105072205.0 008 251031|n|acnnnaabn-----------|-a|a------ 040 $a ABA008 $b cze $e rda 100 1 $a Krotký, Miroslav 368 $d DiS., SVOZŠ MEDEA, Nutriční terapeut 370 $c Česko 372 $a stravovací zařízení $a jídelny $a nemocnice $a výživa člověka 374 $a nutriční terapeuti $a vedoucí pracovníci 375 $a muž 377 $a cze 670 $a Krotký, Miroslav: Doporučení pro bufetový výdej nemocniční stravy. Věstník Ministerstva zdravotnictví České republiky, 2025, č. 14, s. 3-35. (Ministerstvo zdravotnictví České republiky). $b autoritní forma, titul 670 $a www(Ministerstvo zdravotnictví a Státní zdravotní ústav společně s makro ČR mění, co pacienti dostávají na talíř ; Ministerstvo zdravotnictví), cit. 3. 11. 2025 $b profesní data 670 $a www(LinkedIn), cit. 3. 11. 2025 $b škola 678 0 $a DiS., nutriční terapeut, vedoucí stravovacího provozu Nemocnice Na Homolce a Fakultní nemocnice v Motole.