M21.nkp0337857_orig.txt

01109nz--a2200217n--4500
001 new
003 CZ-PrNML
005 20251105072205.0
008 251031|n|acnnnaabn-----------|-a|a------ 
040    $a ABA008 $b cze $e rda
100 1  $a Krotký, Miroslav
368    $d DiS., SVOZŠ MEDEA, Nutriční terapeut
370    $c Česko
372    $a stravovací zařízení $a jídelny $a nemocnice $a výživa člověka
374    $a nutriční terapeuti $a vedoucí pracovníci
375    $a muž
377    $a cze
670    $a Krotký, Miroslav:  Doporučení pro bufetový výdej nemocniční stravy. Věstník Ministerstva zdravotnictví České republiky, 2025, č. 14, s. 3-35. (Ministerstvo zdravotnictví České republiky). $b autoritní forma, titul
670    $a www(Ministerstvo zdravotnictví a Státní zdravotní ústav společně s makro ČR mění, co pacienti dostávají na talíř ; Ministerstvo zdravotnictví), cit. 3. 11. 2025 $b profesní data
670    $a www(LinkedIn), cit. 3. 11. 2025 $b škola
678 0  $a DiS., nutriční terapeut, vedoucí stravovacího provozu Nemocnice Na Homolce a Fakultní nemocnice v Motole.