M21.nkp0338214_z.txt
-----nz--a22-----n--4500 001 xx0338214 003 CZ-PrNK 005 20251112135649.0 008 251112|n|aznnnaabn-----------n-a|a------ 040 $a ABA008 $b cze $e rda 100 1 $a Minarovičová, Lucia $7 _BN002445 $7 xx0338214 368 $d Ing. $d PhD. 370 $c Slovensko 372 $a potravinářská technologie 374 $a vědkyně 375 $a žena 377 $a slo 670 $a Minarovičová, Lucia et al. Aplikácia rezistentného škrobu pri výrobe cestovín. Chemické listy, 2017, roč. 111, č. 12, s. 817-820. $b pracoviště 670 $a SNK, cit. 12. 11. 2025 $b autoritní forma 670 $a www(Ing. Lucia Minarovičová, PhD. - Fakulta chemickej a potravinarskej technologie STU v Bratislave), cit. 12. 11. 2025 $b tituly 678 0 $a Ing., Ph.D., slovenská vědeckovýzkumná pracovnice Oddelenie potravinárskej technológie, Ústav potravinárstva a výživy, Fakulta chemickej a potravinarskej technologie, Slovenská technická univerzita, Bratislava, Slovensko. 900 $a J-NÁVRH 906 $a za20251112 $b xkace