M21.nkp0338214_z.txt

-----nz--a22-----n--4500
001 xx0338214
003 CZ-PrNK
005 20251112135649.0
008 251112|n|aznnnaabn-----------n-a|a------
040    $a ABA008 $b cze $e rda
100 1  $a Minarovičová, Lucia $7 _BN002445 $7 xx0338214
368    $d Ing. $d PhD.
370    $c Slovensko
372    $a potravinářská technologie
374    $a vědkyně
375    $a žena
377    $a slo
670    $a Minarovičová, Lucia et al. Aplikácia rezistentného škrobu pri výrobe cestovín. Chemické listy, 2017, roč. 111, č. 12, s. 817-820. $b pracoviště
670    $a SNK, cit. 12. 11. 2025 $b autoritní forma
670    $a www(Ing. Lucia Minarovičová, PhD. - Fakulta chemickej a potravinarskej technologie STU v Bratislave), cit. 12. 11. 2025 $b tituly
678 0  $a Ing., Ph.D., slovenská vědeckovýzkumná pracovnice Oddelenie potravinárskej technológie, Ústav potravinárstva a výživy, Fakulta chemickej a potravinarskej technologie, Slovenská technická univerzita, Bratislava, Slovensko.
900    $a J-NÁVRH
906    $a za20251112 $b xkace