M21.nkp0339488_orig.txt
01216nz--a2200241n--4500 001 new 003 CZ-PrNML 005 20251217090144.0 008 200630|n|acnnnaabn-----------|-a|a------ 024 7 $a 0000-0003-2742-8026 $2 orcid 040 $a ABA008 $b cze $e rda 100 1 $a Macharáčková, Blanka 368 $d Ing. $d Ph.D. 370 $c Česko 372 $a potravinářská technologie $a bezpečnost potravin $a hygiena potravin $a potravinářská chemie $a maso $a gastronomie 374 $a vysokoškolské učitelky 375 $a žena 377 $a cze 400 1 $w r $i Rodné jméno: $a Daňková, Blanka $0 o 670 $a Macharáčková, Blanka: Cooking of meat: effect on texture, cooking loss and microbiological quality - a review. Acta veterinaria Brno, 2019, roč. 88, s. 487-496. $b autoritní forma, pracoviště 670 $a www(cit.vfu.cz), cit. 15. 12. 2025 $b tituly, odkaz viz 670 $a www(ResearchGate), cit. 15. 12. 2025 $b oblast působnosti 678 0 $a Ing., Ph.D., výzkumnice a odborná asistentka v oboru hygieny a technologie potravin (Oddělení gastronomie, Ústav hygieny a technologie potravin živočišného původu a gastronomie, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Veterinární univerzita Brno).