M21.nkp0339488_orig.txt

01216nz--a2200241n--4500
001 new
003 CZ-PrNML
005 20251217090144.0
008 200630|n|acnnnaabn-----------|-a|a------ 
024 7  $a 0000-0003-2742-8026 $2 orcid
040    $a ABA008 $b cze $e rda
100 1  $a Macharáčková, Blanka
368    $d Ing. $d Ph.D.
370    $c Česko
372    $a potravinářská technologie $a bezpečnost potravin $a hygiena potravin $a potravinářská chemie $a maso $a gastronomie
374    $a vysokoškolské učitelky
375    $a žena
377    $a cze
400 1  $w r $i Rodné jméno: $a Daňková, Blanka $0 o
670    $a Macharáčková, Blanka: Cooking of meat: effect on texture, cooking loss and microbiological quality - a review. Acta veterinaria Brno, 2019, roč. 88, s. 487-496. $b autoritní forma, pracoviště
670    $a www(cit.vfu.cz), cit. 15. 12. 2025 $b tituly, odkaz viz
670    $a www(ResearchGate), cit. 15. 12. 2025 $b oblast působnosti
678 0  $a Ing., Ph.D., výzkumnice a odborná asistentka v oboru hygieny a technologie potravin (Oddělení gastronomie, Ústav hygieny a technologie potravin živočišného původu a gastronomie, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Veterinární univerzita Brno).