M21.nkpo0005281_alepho.txt

00985nz  a2200241n  4500
001 jo20231193279
003 CZ PrNK
005 20230703101800.0
008 230703|n|aznnnaabn           | a|a      
024 7  $a 0000-0003-4020-0798 $2 orcid
040    $a ABA001 $b cze $e rda
100 1  $a Dlasková, Martina $7 jo20231193279
368    $d Ing. $d Ph.D.
370    $c Česko
372    $a potravinářská technologie $a environmentalismus $a potraviny $a dějiny gastronomie
373    $a Ústav chemických procesů (Akademie věd ČR)
375    $a žena
377    $a cze $a eng
670    $a Dlasková, Martina - Kaštánek, František - Šolcová, Olga: Potraviny od pravěku po současnost - a chutnalo by nám? 2023 $b autoritní forma, biografické údaje, akademické tituly, související instituce (s. 41)
678 0  $a Ing., Ph.D., vědecká pracovnice v oblasti environmentální problematiky a studia potravin.
906    $a br20230703 $b tone
996    $a 0442 $b 60 $c 20230703 $l AUT10
998    $a 001193279