M21.nkpo0005281_alepho.txt
00985nz a2200241n 4500 001 jo20231193279 003 CZ PrNK 005 20230703101800.0 008 230703|n|aznnnaabn | a|a 024 7 $a 0000-0003-4020-0798 $2 orcid 040 $a ABA001 $b cze $e rda 100 1 $a Dlasková, Martina $7 jo20231193279 368 $d Ing. $d Ph.D. 370 $c Česko 372 $a potravinářská technologie $a environmentalismus $a potraviny $a dějiny gastronomie 373 $a Ústav chemických procesů (Akademie věd ČR) 375 $a žena 377 $a cze $a eng 670 $a Dlasková, Martina - Kaštánek, František - Šolcová, Olga: Potraviny od pravěku po současnost - a chutnalo by nám? 2023 $b autoritní forma, biografické údaje, akademické tituly, související instituce (s. 41) 678 0 $a Ing., Ph.D., vědecká pracovnice v oblasti environmentální problematiky a studia potravin. 906 $a br20230703 $b tone 996 $a 0442 $b 60 $c 20230703 $l AUT10 998 $a 001193279